O meni

Organizatorica konferencije - mag. nutricionizma -savjetnica parova za plodnost

Najljepši pozdrav,

 

Moje ime je Maja Obrovac Glišić i pokrenula sam projekt #vrijednostzene kao kolektivno slavlje ženske energije i zahvalu svim prošlim, sadašnjim i budućim ženama!

Iako nije oduvijek tako bilo - zahvalna sam i presretna što sam žena koja je pronašla, rješenja za sreću. Od tada je moja jedina želja podijeliti ta rješenja s drugima.

Po formalnom obrazovanju sam diplomirani nutricionist i u tome uživam iz velike ljubavi i gušta prema hrani. Hrana je za mene obilni izvor inspiracije i portal kojim ja dolazim do srži - tjelesne, umne i duhovne. Diplomirala sam u Zagrebu 2009 godine i od tada radim u struci. Vise od 6 godina živjela sam i radila u Rijeci i to je bio period mog intenzivnog profesionalnog razvoja, ali i bježanja u posao. U Rijeci sam se i udala za svoju srednjoškolsku ljubav iz našeg rodnog Karlovca. Do 2017 u posao sam bježala od boli koju mi je zadavao izazovan odnos s ocem, a onda je otac nakon kratke bolesti preminuo što me trgnulo da pobjegnem (vratim se) k sebi. Sve godine studija i života u Rijeci istraživala sam stvari koje me nisu učili u školi, a to se samo intenziviralo našim odlaskom u Njemačku iste 2017. godine. Ukratko rečeno "radila sam na sebi" postavljala pitanja tko sam, od kud dolazim, kamo idem, što osjećam, koje su moje granice; i tražila odgovore, tražila rješenja koja vam donosim na ovoj konferenciji.

Moja potraga za odgovorima donijela mi je divna prijateljstva uz koja sam dalje rasla i i razvijala se. Vjerujem da svi zaslužuju imati mudre prijateljice. Ako ih nemate, potanite vi same mudre! Izgovori su dosadni - pogotovo u vrijeme kada nam tehnologija nosi razgovor sa strucnjacima direktno u dnevni boravak putem webinara, vlogova, online konferencija itd.

 

Iz duboke ljubavi i zahvalnosti prema životu i prirodi, partner sam austrijske firme koja cijelo poslovanje temelji na empatiji prema ljudima i prirodi oko nas, Ringana.

Savjetnica sam za plodnost i obiteljski nutricionist s holističkim pristupom za savjetovanje parova s problemom medicinski neobjasnjive neplodnosti i pracenje obitelji u pripremama za svjesno začeće prirodnim putem. Online pristup i višejezičnost mi pri tome omogućuju da budem u stalnom i bliskom kontaktu s klijentima koji dolaze iz različitih dijelova Europe. Sretna sam i zaljubljena u svijet!

 

Maja

Kontaktirajte me za saradnju