Online konferencija

VRIJEDNOST ŽENE

od 6. do 8. marta 2019.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
BESPLATNA REGISTRACIJA

Zašto te pozivam da sudjelujes na ovoj konferenciji?

Doživljaj tvoje vlastite vrijednosti direktno određuje kvalitetu tvoga života. 

Pridruži nam se na trodnevnom putovanju i osiguraj si pratnju do najbolje verzije sebe! Žena svjesna svoje vrijednosti – temelj je sretne obitelji i zdravog čovječanstva! 

Ja sanjam o harmoničnom svijetu. Pogledaj unutra, što ti želiš? Prvo poželi, a onda si dozvoli primiti darove! 

Pridruži nam se, donosimo ti 23 bisera da ti osvijetle put!

Predavačice 

23 predivne žene koje će sa tobom nesebično podeliti tajne svoga uspijeha

Maja Obrovac Glišić

Branka Galić

Indira Popadić

Jelena Lešić

Milica Stojiljković

Karmen Matković Melki

Maja Kurtović

Mara Doljak

Mirjana Mut

Petra Brzović

Romana Đekić

Nina Bašić Marković

Sanja Toljan 

Silvija Sambol Zec

Snježana Gottstein

Tanja Hrvatin Šimičić

Tatjana Divjak

Tatjana Kopše 

Tena Niseteo

Yasna Skorup Krneta

Katarina Zaraj

Larisa Čorda

Sanda Mešinović

Program

Prvi dan (6.mart) konferencije donosi razgovore o temeljima našeg postojanja i izgradnji zdravog odnosa sa tijelom i okolinom. Vrhunske terapeutkinje ovih prostora s različitih aspekata opisuju put do dragocjenog sebstva.  

Drugi dan (7.mart) donosi praktične savjete liječnika, ginekologa, nutricionista, odgajatelja i terapeuta o oblikovanju zdravih životnih navika kroz sve faze ženina života. Kada jednom znamo tko smo i koliko vrijedimo, onda to moramo izbrusiti, ispravno koristiti da bismo u tome uzivali.  

Trećega dana je 8.mart – međunarodni dan žena i toga dana te očekuju savjeti kako uživati lakoću, radost, zadovoljstvo življenja i dugovječnost. Kada već imas dragi kamen u rukama, valja naučiti kako i gdje ga staviti da se njegov sjaj uvijek vidi! Neke žene su to uspjele kroz umjetnost, neke kroz učenje drugih o lakoći življenja, neke blistaju u poslovnom svijetu, a sve žive živote svojih snova! 

Želim da na kraju konferencije osjetis kakav je osjećaj živjeti život iz snova – tvojih snova!  

Dan 1. oslobađanje 


Romana Đekić - Miran um, puno srce


Branka Galić - Moje tijelo i ja


Silvija Sambol Zec - Liječenje u cijelosti


Sanda Mešinović - Putovanje duše


Maja Kurtović - Homeopatija - manje je više


Tatjana Divjak - Samopouzdana i podržana


Mirjana Mut - Moć oprosta

Dan 2. oblikovanje 


Nina Bašić Marković - Priroda seksualnosti


Petra Brzović - Transformirajuća snaga poroda


Tanja Hrvatin Šimičić i Tatjana Kopše - Poštujem sebe i svoje dijete


Tena Niseteo i Karmen Matković Melki - Definicija hrane


Maja Obrovac Glišić - Dar plodnosti - put do začeća


Larisa Čorda - Medicina neplodnosti


Sanja Toljan - Ljepota menopauze

Dan 3. blistanje 


Snježana Gottstein - Biram život s lakoćom


Katarina Zaraj - Boja neba ovisi o nama


Jelena Lešić - Suverena prezentacija


Indira Popadić - Pokreni i osnaži svoj biznis


Mara Doljak - Snaga aromaterapije


Milica Stojiljković - Lepo mi je


Yasna Skorup Krneta - Kreatorica vlastitog života

BESPLATNA REGISTRACIJA

Zašto dolazim na konferenciju "Vrijednost žene"

Jedva čekam vidjeti, slušati, "upoznati", uspješne, zadovoljne i sretne žene 💪. Zašto jedva? Zato jer se ne sjećam kada sam se zadnji puta družila sa zaista sretnom djevojkom, ženom...govorim o našim prostorima, ne mora čak biti ni uspješna, ali evo da je istinski sretna...

Ena 

Od malih nogu se bavim nekom vrstom tjelovježbe, meditacije sam počela raditi unazad par godina i sa svime time sam pomogla sebi da postanem sampouzdanija i kvalitetnija žena! U međuvremenu sam prvi put postala majka, i mogu priznati, da sam zapostavila sebe i svoje potrebe,kao da sam izgubila svoje ja 😃 a djete stavila na prvo mjesto! Zato jedva čekam konferenciju, tj sva predavanja od raznoraznih predavača od kojih ću sigurno naučiti nešto novo, šta bi me moglo voditi kroz život u pravom smjeru, da još više osnažim, a i koje će sigurno i drugim ženama pomoći da shvate koje su naše vrijednosti i kako postati samopouzdanije i moćne žene, majke, kraljice 😀👑.

Martina

Konferenciji Vrijednost žene veselim se iz više razloga. U ovom ubrzanom načinu života žena kao da se rastegnula iz svoje uloge.. da bi zadržala tempo mora biti inovativna, snazna, brza, mora moći raditi viđe stvari odjednom, obitelj i karijera. Sve to drage žene ponekad bude neviđeno ili štoviše se uzima zdravo za gotovo.. jer žena to može.. zato se veselim konferenciji da i druge zene izjave svoj kut gledanja.. Žena u današnje vrijeme.. prije je bila dobra stara izreka da žena nosi 4 kuta kuće... koliko kuteva tek danas nosi?

Maja

Vrednost žene je jako važna tema pored ostalih meni i najvaznija, jer jako je važno da se priča o tome, da se deli energija između ljudi koji slično razmišljaju i da se osvesti koliko je zapravo bitno da svaka žena shvati svoju vrednost. Ženama nikada nije bilo lako i kroz prošlost, a i danas se bore za svoju ravnopravnost i da istaknu svoje sposobnosti i vrednosti. A one su ogromne... Žena ima tu privilegiju da podari život.. da bude majka, takođe sposobnost prilagođavanja, borbe i snage uma. Vrednosti žene su neopisive i svaka treba da bude svesna toga... svakako se radujem da slusam tu temu i učestvujem u sirenju te energije.....

Marija

Jako se veselim ovoj konferenciji. Život žene je bogat i raznovrsan, a drago mi je da će ova konferencija popratiti sve te razne faze. Meni je osobno kao mladoj majci potrebno osnažiti ženu u meni pa će mi puno značiti riječi podrške ovih krasnih predavačica. Također mislim da će ovo biti odličan poklon za moju majku.

Lana 

Osiguraj svoje mjesto

Prijavi se potpuno besplatno na trodnevnu online konferenciju

*sva predavanja su potpuno besplatna tokom trajanja konferencije uz reprizu koja vam je dostupna 24h nakon predavanja ** postoji mogućnost kupovine trajnog pristupa svim snimkama konferencije

Izjava o odgovornosti u vezi sa stečenim informacijama na konferenciji  

Često dovoljno ne cijenimo svoje zdravlje sve dok ga ne izgubimo. Zato je svrha ove konferencije podrška zdravim ženama u različitim fazama života da zadrže zdravlje i blagostanje. Koliko god mi to htjeli, bolesti sami ne možemo izliječiti, već to prepuštamo liječnicima i stručnim osobama.  

Sudjelovanje i primjena informacija dobivenih na konferenciji, a bez nadzora odgovarajućeg stručnjaka, isključivo je na vlastitu odgovornost sudionika konferencije. Organizator i svi predavači stoga se ograđuju od odgovornosti za eventualno nastale negativne posljedice, koje bi se mogle povezati sa sadržajem konferencije.  

Budite nam odgovorni i uživajte u konferenciji.